Monday, January 31, 2011

TaNgLuNg AnD SiNgA

after teman mycousin g psg cermin tingkap kete unser, rini jgk sy tlh menemani sifu sy iaitu sis nieda tuk bershopping raya...jupa sis kt PKG TEPEN then terus g mkn kt THE GATE..tq sis blnja wanna lunch..alooo..lupa nk tngkap gmbr..tp pape pun mmg sdp mkn kt citu..tq yer sis...

after mkn, we all terus menuju ke Tesco..msuk je tesco, xde tpt len dh yg dituju nyer, terus menju tempat jual brg raya tnpa menoleh kiri dan kanan...pilih punya pilih...maka dengan sebulat suara, we all terus amik kepala singa kaler kuning. then capai ampau dan sedikit perhiasan pe yg ptut..rasa cm tak ckup je, terus decide ngan sis nieda tuk cari kt the store plak..b4 kuar dr tesco, we all smpat ke Nagoya tuk beli 5m kain satin merah..semangat seh nk raya..hikhik

then kuar dari tesco sis nieda terus menekan padel myk menuju ke the store. masuk je the store lg giler la..ngan tanglung nyer, ngan nenas nyer ngan lampu2 nyer..abis sume sis nieda beli..b4 kuar smpat lg sis nieda beli buah limau ngan bakul ketas...cite belum tamat di sini, actually, we all ada misi ngan brg2 tue sume...waiting for the next entry bout brg2 ni sume k...let`s njoy da pict below..









once again..thank you sis...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...