Friday, December 31, 2010

myluvly cousin

sy rasa rata-rata manusia dlm dunia ni semua ada adik-beradik, sepupu-sepapat, saudara-mara. sy antara manusia dlm dunia ni yg mempunyai ramai cousin. jd post sy kali ni nk bercerita tetang the only one myluvly cousin. nape sy leh klasifikasikan die as myluvly cousin sedangkan yg lain xlyk ker kn?(huh, ayat xleh blah) =)




 okeh..dis is myluvly cousin..her name is ROJI WAHIDA BT ABDUL WAHAB..umo 21 tahun..skng kt UNIMAS..miss her so much..


back to my title: MYLUVLY COUSIN, nape la die yg tersenaraikan..ummm..actually die ni jenis org yg sempoi2 gitu n giler2..sy dan die ni mempunyai 1 chemistry yg kuat (bkn setakat chemistry, tp juga biologi  fizik) di mna kitorg ni leh jd 1 kepala..(bukan kmbara siam yg melekat kt kepala tue yer)...si ogy ni jenis tak berkira dgn sy, lau kitorg kuar berjimba-jimba or even hnya tuk hantar hp tuk direpair pun leh jd lama sbb we all akn melencong ke arah len tuk window shopping bersama..xde duit pun tak pe, jnji dpt cuci mata then target nk beli tu dan ini, tp lastly dpt gj xbeli pon..huh..


lau dlu we all mmg kerap la kuar sesama tuk windowshopping or kuar mkn kt tpt best2..(best sgt ker..hikhik..da gate pon ok what..), tp skng dh xleh dah..lau dlu teman tido sy si OGY ni, tp skng sy tido sorg2..OGY dh fly ke srwk..ummm...pape pun i miss her so much...damn much..


p/s tuk ogy:jie, t kita wat bisness untung bisness tu wat beli tket lek cni yer...rindu sama ko...


kt bwh nih pict last date with ogy for 2010..tertunai gak hjat nk mkn ngan si ogy kt cni..=)






SeLaMaT TaHuN BaRu

Rini dh masuk tahun baru 2011. Jap je kan masa berlalu. kalau bercakap pasal tahun baru ni bnda yang paling sesuai dan secocok sekali adalah azam tahun baru. lau cakap pasal azam plak, sy pun ada azam jgk tuk tahun baru neh. banyak sangat azam baru tapi masih ada azam tahun lepas yg tak tercapai. so, da conclusion tuk azam sy tahun ni, memperkasakan azam tahun lepas yg tak tercapai dismping mencapai azam baru di tahun baru neh.

azam 2010 yg lum dicapai:

  • nk simpan evryday rm1
  • tak nak korek2 duit dlm bank semata2 tuk beli bnda yg xberpaedah
  • xnk solat lewat2

azam 2011

  • nk memperkasakan azam tahun 2010 yg lum tercapai
  • nk jd anak yg lebey baik 
  • tak nak bertangguh keje
  • tak nak tidor ptg
  • tak nak buang masa ngan benda tak berpaedah
  • tak nak bazir duit, nk berjimat2
  • evryweek nk cuci kete..(cuci sendiri)
  • lg...lg..lg...actually byk lg tapi malu nk tulis takut kang tak tercapai wat malu je..mana tak nyer t orang ckp, ckp kencang tp habuk pon xde..huhuhu

Saturday, December 25, 2010

i`m a new blogger

gudmorning to evryone...
i`m a new blogger here..
suke2...slu baca blog org je, skng sy dh ade blog sndri..
so, i need to start writing here..

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...