Friday, December 31, 2010

myluvly cousin

sy rasa rata-rata manusia dlm dunia ni semua ada adik-beradik, sepupu-sepapat, saudara-mara. sy antara manusia dlm dunia ni yg mempunyai ramai cousin. jd post sy kali ni nk bercerita tetang the only one myluvly cousin. nape sy leh klasifikasikan die as myluvly cousin sedangkan yg lain xlyk ker kn?(huh, ayat xleh blah) =)




 okeh..dis is myluvly cousin..her name is ROJI WAHIDA BT ABDUL WAHAB..umo 21 tahun..skng kt UNIMAS..miss her so much..


back to my title: MYLUVLY COUSIN, nape la die yg tersenaraikan..ummm..actually die ni jenis org yg sempoi2 gitu n giler2..sy dan die ni mempunyai 1 chemistry yg kuat (bkn setakat chemistry, tp juga biologi  fizik) di mna kitorg ni leh jd 1 kepala..(bukan kmbara siam yg melekat kt kepala tue yer)...si ogy ni jenis tak berkira dgn sy, lau kitorg kuar berjimba-jimba or even hnya tuk hantar hp tuk direpair pun leh jd lama sbb we all akn melencong ke arah len tuk window shopping bersama..xde duit pun tak pe, jnji dpt cuci mata then target nk beli tu dan ini, tp lastly dpt gj xbeli pon..huh..


lau dlu we all mmg kerap la kuar sesama tuk windowshopping or kuar mkn kt tpt best2..(best sgt ker..hikhik..da gate pon ok what..), tp skng dh xleh dah..lau dlu teman tido sy si OGY ni, tp skng sy tido sorg2..OGY dh fly ke srwk..ummm...pape pun i miss her so much...damn much..


p/s tuk ogy:jie, t kita wat bisness untung bisness tu wat beli tket lek cni yer...rindu sama ko...


kt bwh nih pict last date with ogy for 2010..tertunai gak hjat nk mkn ngan si ogy kt cni..=)






3 comments:

A3 said...

ooooooooo...ptut la, cik carpus sedih ketika sepupunya ini pergi....xap2 OGY xad, GYGY ad... hee...=)

wanna said...

tue la sal gg..mmg sedey giler sbb si ogy neh mmg sgt kamceng ngan guer..mau ke mna pun pasti die menemani guer..tdo pun die yg teman guer.

"xap2 OGY xad, GYGY ad... hee...=)"..
heheheh..xleh2...gygy lelaki..msti xde jiwa ppuan cm ogy..hikhik

A3 said...

hahaha...leh kot...

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...