Friday, July 20, 2012

risalah ramadan sempena bulan ramadan

sempena bulan ramadan yang bakal dilalui ni, saya telah ditugaskan untuk menjadi jawatankuasa risalah ramadan bagi program sepanjang bulan ramadan ni..maka, dengan berbesar hati sy menerima tugasan dan tanggungjawab tu dengan rela hati...maka segala bahan dah dikumpulkan...dan diterbitkanlah risalah ramadan tuk para pelajar...tinggal nk edarkan je risalah tu, hari isnin nati baru diedarkan..jadi, dengan penuh harapan, semoga risalah ni dapat dibaca oleh student dan dgn harapan jugak agar sume student mendapat info yang berguna dari risalah yang xseberapa nih...








Thursday, July 19, 2012

ahlan wasahlan ya ramadan

sekejap je masa berlalu...sedar tak sedar dah bulan julai dah ha..dan sedar tak sedar bulan ramadan dah nk tiba...baru je rasa melalui bulan ramadan, baru je rasa berpuasa bersama keluarga, berpuasa di tempat kerja, berbuka puasa dan bersahur bersama family...semua tu rasa cam baru je berlalu dan tup tup, sabtu ni dah nk puasa semula..sangat-sangat excited nk menanti bulan ramadan yang penuh dgn keberkatan nih...jadi dikesempatan yang ada ni, sy ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadan kepada semua..dan banyakkan amalan di bulan yang penuh dengan keberkatan ini...




memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...