Wednesday, January 5, 2011

semalam yang memenatkan

semalam ari ke 2 orientasi pelajar tingkatan 4. semalam juga studnt tingkatan 4 buat decision tuk pilih aliran mna..dan after tue lah kejeku jd begitu byk..byk ker?bukan byk tetapi mnjadi berat..(1 keje je tp melibatkn 338pelajar). sebelum jari pntas menaip isi kandungan entry ni, firstly thnks a lot to SIS MERIA n AYU sbb bersama2 bekerja keras menyiapkan pembahagian kelas dan senarai nama pelajar tingkatan 4 (2011).

smlm bermula pukul 2lebey sampai la pkul 6.30 kitorg kt sekolah semata-mata tuk siapkan pembahagian kelas tue..buat keje sama2 ngan diorg ni cikit pon xrasa pnt n stress..(gelak memanjang...tue yg tak stress tuh..hehehe). susun punya susun xsedar jam dh kul 6.30 ptg..ape lg berkemas2 tuk pulang..msa tu baru ciap tuk kelas sains n kelas VT1..dlm 155 pelajar..yg balance tue balik wat kt umah..

jenuh jugak la dok telek result sorang-sorang. dh ngantuk sgt, tdo sekejap kul 3 pg bangun sambung balik buat keje..susun punya susun lastly siap gak..(siap susun je la..huh.taip lum lg..).tak ciap taip lg mean kena ciapkan jugak tp ciapkan kt skolah plak..cian kt sis meria  n ayu..diorg jd mgsa lg..diorg tlg lg tuk ciapkn senarai nma plak..

lastly siap jak dan akhirnya tepat pukul 11.20 pg td, senarai nma ciap diprint dan dibwa terus tuk berjupa ngan BOS..then tepat pukul 12.00 pelajar tingkatan 4 selamat dibahagikan mengikut kelas yg ditentukan...keje ku siap..tetapi jgn igt dah xde keje pasni, ade lg..byk lg keje yer cik wanna..

pape pun ku pahatkan di dalam BLOG ini ucapan terima kasih yg tak terhingga kepada SIS MERIA n AYU kerana byk sgt tlg cik wanna wat keje..luv u so much..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...