Wednesday, January 12, 2011

besday ibu

rini 12 jan 2011 genap umur ibu 49 tahun. kyg msg pg tadi tnya nk g beli kek kul bape..jnji kul 6 nk g tp lastly lewat gak sbb ketiduran diriku kerana terlalu pnt after lek skolah td sebaik la kyg tak bising, jnji bak bagai, tp die smpai je kt umah td cik wanna baru bgun tdo...(hampeh je cik wanna nih)..

kuar pon dh lwt bermakna IPOH BAKERY dh tutup..so xterpaksa menuju ke kdai kek atas tesco tue tuk beli kek..tp b4 tue g cari adiah tuk ibu. tak tau nk beli ape..nk beli kipas angin, dh byk kt umah tue, nk beli set pinggan mngkuk pon dah terlalu berlambak-lambak kt umah tu. nk beli ape erk?sume bnda ibu dh ada..so ternapak periuk stim 3 tingkat..terus amik then ternapak plak dapur gas..tetiba teringat dialog ibu masa masak ngan ibu kt dapur ritu, "angah, dapur gas ni dah tak elok yg sebelah ni, api dok smbar kt sebelah bwh, belah ni je yg leh pkai.."..

so, ape lagi, cancel periuk stim tu then terus sambar dapur gas..after that, terus ke kedai kek, beli kek, pastu singgah karnival beli brg ckit dan terus balik. sgt gembira dan sukanyer hati bila dpt celebrate besday ibu..

ibu..
selamat hari lahir
smoga pnjg umo n murah rezeki
i luv u so much..really2 luv u mum...









0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...