Sunday, January 16, 2011

semalam hari sabtu

semalam adalah hari sabtu dan sekolah ku tetap bersekolah seperti biasa cuma yg len nyer, student tidak perlu beruniform or bwk beg penuh ngan buku sebaliknya hanya ke sekolah dengan memakai treksuit n tshrt berserta ngan sportshoes..air pun xyah bawak...sbb air dh disediakan. best la g skolah tak yah bwk buku mean xde belajar2 tapi kena kerah sedikit tenaga..sikit ker?banyak juga la...student2 sy kena merentas desa hari ni..student ppuan and student lelaki kategori menengah rendah kena lari sejauh 6km manakala student lelaki kategori menengah atas kena lari 8km..tidak ketinggalan, ade jgk kategori senior and veteren..

oleh kerana cikgu-cikgunyer tak diWAJIBkan untuk merentas desa, maka ni la keje kitorg..bergambor je keje nyer..huhuhu..almaklum je la..dah puas dh merentas desa masa sekolah dulu...





0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...