Friday, January 21, 2011

CiKgU PeRgI MaHKaMaH

saya nak berkongsi dengan u all sume bout dialog sy dengan student hari ni..
situasinya, seorang pelajar dari kelas 5sains1 datang menemui Cikgu Wanna (saya la org nyer) tuk bertanyakan extra class sejarah for today.

pelajar : cikgu, ritu cikgu cakap nk wat extra class kn.
cikgu wanna : aah, mmg cikgu nak wat extra class untuk awk sume..kita abiskan silibus and wat revision sekali   nati.
pelajar : rini ada tak cikgu extra class tu?
cikgu wanna : rini tak de sbb cikgu kena pergi mahkamah..nati cikgu inform balik yer extra class bila.
pelajar : nape cikgu nak g mahkamah ?(dengan nada seperti ingin tahu)
cikgu wanna : cikgu nak teman cikgu AYU la...cikgu AYU ada urusan kat sana.
pelajar : mahkamah syariah ke cikgu?cikgu AYU kan tak kawen lg..
cikgu wanna : hahaha...bukan la...ni nak g wat aku sumpah..

hahaha...ape la student sy sorg neh..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...