Thursday, January 20, 2011

iklan lucah di profile facebook

sangat menyampahkan bila kuar iklan kt profile facebook kita..macam-macam iklan..siap ada iklan seksi n lucah lg..rimas giler tengok..so, kt sini ada cara untuk buang iklan tersebut dari profile kita.


benda ni akan berhasil bila kita pkai google chrome je kengkawan..kengkawan semua boleh gunakan Facebook Rounder (boleh klik disini). Facebook Rounder adalah extension untuk Google Chrome yang berfungsi untuk menyekat iklan iklan di facebook kengkawan..cubalah..after this tak de la iklan tue akan appear lg kt profile facebook kengkawan.
Hanya install dan aktifkan extension, dan serta-merta iklan pada Facebook akan dibuang dari profile kengkawan .
Kalau u all suka, tinggalkan komen eh...


2 comments:

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

wanna said...

dah2...sy dh follow blog awk...nice blog...byk info kt citu..

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...