Sunday, January 2, 2011

ape lagi yang tak de?

xlama dh nk bukak skolah. lau g je pasaraya2 cm tesco ker, giant ker, da store ke, sume dh start dok jual baju sekolah dan kelengkapan sekolah. maka semua ibubapa pun berbondon-bondon la menuju ke pasaraya tuk membeli kelengkapan sekolah anak-anak mereka sebagai persediaan tuk menghadapi alam persekolahan tahun 2011. kalau dulu masa sy masih di alam persekolahan, nk bukak sekolah je, sume benda nak baru tapi skng pon i`m still da same..nk baru gak..

check list dedulu msa jadi student:      
  • baju sekolah baru
  • kasut sekolah baru
  • beg sekolah baru
  • kotak pensel baru
  • alat tulis baru
  • buku nota baru
  • bekas air baru    
check list sekarang lak still da same:
  • baju baru dah ata tempah dah..(kalau keje pkai uniform kn sng..huh)
  • kasut baru dh beli dh. kali ni beli yg tumit jenis lebarnyer. tahan lama ckit.
  • beg skolah?owh..sy dh tak guna beg sekolah, sy guna handbeg. yg ni tak beli lg t baru nk g beli.
  • kotak pensel pun baru, tahun ni sy guna toolbox, sng ckit leh masuk marker, duster, gunting, puncher n mcm2 lg bnda
  • alat tulis sume baru tahun neh. mna tak baru, yg tahun lepas abis sape tah kebas. 
  • buku nota pun baru ciap ada gmbr butterfly lg kaler white pink.
  • bekas air pon baru gak sng nk isi air byk2.
tgok, i`m still da same kn..dari dulu tak prnh berubah..hehehe..dari dulu smpai la pencen t, lifenyer kt skolah je la...hehehe                                                                                                          

2 comments:

A3 said...

itulah guru...

wanna said...

hehehe,...tul2..i give u fullmark..t dtg amik reward yer...hehehe

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...