Wednesday, January 5, 2011

ada perasaan mau continue study

dedulu masa zaman sekolah dulu tak sabar sangat2 nak abis sekolah then bila masuk matrik plak, xsempat nak rasa ape-ape sebab life kt matrik tersangat la cepat berlalu. then bila masuk U, zaman yg sngat2 best sbb leh njoy ngan kengkwn yg 1 klik yg sama jiwa (makan megi kongsi semangkuk, minum milo cicah biskut kongsi semug). alhamdulillah sesgt masa kt U, sy memiliki sahabat-sahabat yang sangat-sangat mulia hatinya sanggup berkongsi susah dan senang, sanggup backup mber, sanggup study bersama dan senang cakap SAHABAT YANG TERSANGAT LA BAIK..SAHABAT DUNIA AKHIRAT.

sekarang, sume zaman belaja dah pon berlalu...sy di alam perkerjaan. best memang best tak perlu pikir buku, tak perlu pk exam tapi kekadang perasaan rindu tuk study balik masih ada dan terlalu kuat perasaan tu. perasaan tu datang tak kira tempat kekadang tengah tension wat keje, tetiba datang perasaan tu. tapi yang tak leh tahannyer, perasaan mau continue study tu turut hadir ketika sy menonton movie kt big cenima baru-baru neh..giler betul..tengah-tengah sedap layan movie, sempat lagi tengok sekeliling keadaan cm dewan kuliah plak..mana tak nyer susunan kerusi ciap ngan skrin besau kt depan tu. yang bezanyer, dewan kuliah tak gelap, dlm dewan kuliah kt depan tue ade lecturer dan yg bezanyer lg, kt skrin tue tak tayang cite2 tapi tayang ilmu.alo..rindunyer nk continue study..I`Allah..bila dah stable ckit lg, i will continue my study...tue slh satu target hidup neh...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...