Sunday, August 14, 2011

warga pendidik

entry ni sy dah lama sgt nk pos..lama ke?xde la lama pn, dlm 3,4 ari lepas..tp disebabkan steramyx di rumah problem la plak, terpaksa la ditangguhkan smpai la ari ni...

hari khamis yg lepas, semua warga pendidik disekolah sy telah mengadakan sesi bergambar secara berjemaah...nk tau rmai ke tak, warga pendidik di sekolah sy, meh tengok gmbr di bwh meh...smpai tak muat camera...

actually,ada sebilangan warga pendidik disekolah sy ni, merupakan guru sy masa time belajar dulu..dan skng, dah jd rakan sekerja..=)

dah, smpai cini je....t update entry lg yer...=)

punye la ramai, smpai tak napak muka...=)

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...