Wednesday, August 10, 2011

down.....

selasa lepas, hujan lebat giler...diikuti ngan kilat dan angin..tp sy tidur waktu tu, so xsedar plak hujan, kilat angin tu berlaku...huhuhu..

so, kesan dr hujan yg lebat, kilat yg memancor dan angin yg sedikit kencang, hasilnya line telefon rumah dan line internet down..aduhhhhhhhh.....time2 ni la nk down..semlm dah wat report tp masih belum diambil tindakkan....myb hari ni kot..hopefully diperbaiki la hari ni...

balik ni nk tengok, ada keajiban tak kt line telefon ngan internet tu..lau dah boleh pkai, mean keajaiban berlaku la tu...huhuhu...



0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...