Thursday, August 25, 2011

buffet ramadan di hotel

td tgh bersembang2 dgn sis meria, ttba terdetik tuk wat entry...entry pasal

buffet ramadan di hotel

skng memandangkan umat islam tgh menjalani ibadah puasa, maka hotel2 di malaysia telah mengambil kesempatan itu untuk mengadakan buffet ramadan di hotel2 mereka...mcm2 harga ada, ada yg rm25, rm29, rm45.rm60 and mcm2 harga lg lah...so, harga agak berpatutan la kn...msa2 ni la semua org berpusu-pusu tuk ke hotel dan merasai buffet ramadan yg telah disediakan..

so, bila berpusu-pusu manusia ke buffet ramadan, maka termasuk la org cina n india turut serta ke buffet ramadan tu...kekadang lg ramai org cina n india dr org melayu (certain hotel je la..)..mana tak ramai, kalau bulan lain, mana ada buffet ramadan kn...dah tu plak harga boleh tahan, sekali byr n mkn la smpai keyang n pecah perut..mna tak ramaikn..hehehe

so, kesimpulannya, lps ni tiap2 hotel kena mengadakan buffet lain2 jgk for example buffer bulan cap goh meh ke...(*_*)





0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...