Tuesday, August 16, 2011

entry khas tuk wawa

pejam celik pejam celik jap je dah msuk minggu ke 3 berpuasa...bermakna xsmpai 2 minggu lg nak raya..dan semakin ramai yg tengah membuat persiapan tuk menyambut raya ni, ada yg dah start beli brg tuk bikin kuih raya, ada yg mencari, mensurvey baju2 raya...yg mana tukang jahit plak, skng ni, tgh kelam-kabut menyiapkan tempahan raya dan yg mna amik upah buat kuih raya pn same like that la kn...tgh dok uli tepung...hihihi...dah, enough bebel psl persiapan raya ni, skng fokus pada tajuk entry ye cik wanna...

back to tajuk entry, entry ni ditujukn khas tuk cik wawa @ cik salwati akma bt abu bakar..

wawa, sowie erk, amik pict xmtk izin..=)

b4 tu sy nk story sket how i meet cik wawa?
actually, cik wawa senior sy msa di sekolah menengah dulu. dan kami pernah berkawad bersama-sama dlm pasukan pandu puteri..masa tu masing2 masih lg berhingus..sy form 1 and cik wawa form 3..hahaha...dan kemudian bila cik wawa dah menamatkan zaman persekolahannya, kami terus tidak berjumpa dan pada 27 oktober 2009, hari pertama sy melaporkn diri tuk berkhidmat di sebuah sekolah, buat julung kalinya setelah berapa tahun xjupa cik wawa, akhirnya, kami bersua juga..cik wawa bertugas ditempat yg sma dengan sy..dan cik wawa lah yg bnyak sgt tlg sy dan cik ayu uruskan segala bagai borang tu, borang ni, and so on lah...tq so much wawa...

dlm umat Islam sedang sibuk menghitung dan membilang hari tuk menyambut raya, cik wawa ni plak, turut menghitung hari tuk menyambut raya dan pada masa yg sama turut juga menghitung hari tuk hari bahagianya....tak lama lg cik wawa ni bakal bergelar puan kepada encik mohd norazri...cik wawa akan melangsungkan hari bahagianya pada 3 September 2011...lps ni dah xleh la nk berjimba ngan geng bujang erk...hehehe

wawa, semoga segala persiapan berjalan lancar...dan semoga Allah permudahkan segala urusan wawa..

bersama kak lela, cik ayu, ain and wawa dihari bahagia dayah.

so, waiting for the next entry bout cik wawa ni k...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...