Friday, August 19, 2011

tq kesungguhan, tq ketekunan

ptg ni akhirnya siap jgk keje yg terbengkalai sejak sebulan yg lalu...sebulan ke cik wanna?bukan da berbulan-bulan ke?huhuhu..

setelah ciap menyettlekan keje ni, tgok balik hasil keje, tetiba terdetik nk wish tq kt kesungguhan dan ketekunan...betul org ckp, kalau xde kesungguhan dan ketekunan, keje yg kita wat, pasti tak menjadi...

so, mna nk dpt ketekunan ngan kesungguhan tu?

boleh cari dipasar ye..anda boleh membelinya di sana..hahaha..banyak la ko cik wanna...jwpan mengarut je tu..

ok, cmni, mna nk dptkn?u all leh cari ketekunan ngan kesungguhan tu dlm diri korang, cari dalam diri memasing...kekadang susah sgt nk cri ketekunan n kesungguhan ni sbb ada je halangan...tp kekadangkan, bila keadaan tu dh terdesak, xyah cari pon xpe, ketekunan dan kesungguhan tu akan dtg sendiri...
tp...seelok-eloknya biarlah kesungguhan dan ketekunan tu dtg sendiri dan elakkn ketekunan dan kesungguhan dtg dr keadaan terdesak..sbb bila die dtg sendiri, kerja yg dihasilkn lagi baik, lg cntik, lg best (mcm iklan myvi baru plak..), lg molek, lg afdal, lg puas hati ..lg...lg...ape2 je lah...hihihi

pape pon, tq cik kesungguhan, tq cik ketekunan..akhirnya keje sy ciap...

pict  ni menunjukkan betapa bersungguhnya dan tekunnya org ni memanjat gunung...(gunung ke ni erk?huhuhu)
gmbr ni di ambil dr google search...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...