Wednesday, August 3, 2011

sesi mengantukkan diri

percubaan PMR da pun bermula...jd tiada p&p bg form 3 tuk bg laluan diorg ni menjwb paper percubaan PMR..xtau la cmne, leh wat ke tak diorg ni..isau jgk, bukan apa, silibus form 2, form 1 masih ada yg tak di cover semula oleh diri pelajar form 3 sendiri...suruh baca, xbaca..hampeh je..bila la nk sedar diorg ni..

so, bila semua pelajar menjwb exam, kelas akan jd sunyi dan si guru pula akan mengantukkan diri masing2 di dalam kelas..nk bercakap, xde sape nk lyn, xkn nk ckap ngan kerusi, pintu, kipas angin or pintu pulak kn...aduh...cmne ni...japg ada kelas ngan form3...susah hatinyer..susah hati sbb mmg sy pasti yg sy akan mengantuk dlm kelas tu...huh...dah tidur byk kt umah pon still ngantuk gak..hampeh je...

pape pon, di sini sy nk amik kesempatan tuk mengucapkan selamat menduduki percubaan PMR wahai anak murid yg berada di tingkatan 3..semoga kalian semua boleh menjawab ngan baik...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...