Sunday, July 10, 2011

tanda paper lagi

musin menanda paper kembali lagi..

jap je msuk paper yg ni dah 3 kali dah musim menanda paper...musim yg first dulu, tanda paper ujian 1, pastu musim kedua, tanda paper pertengahan tahun dan rini musim ketiga tanda paper ujian 2...kejap je rasa...baru aritu dok rasa tanda paper pertengahan tahun ni dh start tanda paper ujian 2 pulak.cepat dan pantas sungguh rasa berlari dan kita pulak tak sempat nk kejar die...=)

bercakap pasal kertas ujian 2, hampir separuh sudah bertanda dan hasilnya, ummmm....kelas lagi 1 tue ok, sebab paper tak susah mana tapi kelas yg lagi satu tue, ya Allah, tuhan je la tahu macam mana hati ni geram + kecewa giler bila resultnye cam hape lagi..paper senang, memang senang sebab ujian 2, tak ikut format SPM.karangan 1 je, bahagian tatabahasa and komsas cikit..tp student tak leh jawab mengikut kehendak soalan. yang paling geram bila ada yang tak jawab semua. bahagian tatabahasa tu paling senang nk score markah, but tak jawab..ape la diorg ni...

dah...malas nak bebel panjang, kang bebel kang, tak cukup2 space nk taip kt entry...dah2 cik wanna, g smbung tanda paper yer..huhuhu


0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...