Saturday, July 2, 2011

maskot pin bowling + sukan

smlm sy bertukus lumus ciapkan maskot tuk rumah menteri...start dr ciapkn rangka pin bowling lastly tak napak rupa, pastu plan B plak, wat maskot pkai polistrene, lastly xjd sbb xnapak cm bentuk pin bowling pon then smpai la ke plan C..baru menjadi..tu pon kul 11mlm baru start jahit...n ciap dlm kul 12..alhmdullah..ciap gak akhirnye...


dan tadi telah berlangsungnya sukan sekolah dan larian 1 Malaysia..tuk tahun ni, sy ditugas kn tuk jd pengerusi majlis and juruhebah bersama cik Zuleha n encik Budiman...ummm...fes time jd MC tuk event besar tuk sekolah...tah pape tah..tersasul jgn ckp la..byk kali gak la...pastu lak ikut sdp ayat je kuar dr mulut..pape pun special thanks to cik Zuleha n encik Budiman kerana tlh mberikan tunjuk ajar kpd sy dlm mengendalikan majlis td.. keputusan akhir kejohanan sukan td, umah menteri adalah juara keselurahan bagi sukan tahun ni...tahniah ya...taun dpn juara lg yer...



sukan dah berakhir...pasni bagi tumpuan tuk PMR, SPM n STPM  plak yer wahai student2 ku...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...