Tuesday, July 26, 2011

mengantuk

seriusly cakap, kalau duduk sesaje dlm suasana yg sunyi, mmg mata ni cpt je rasa mengantuk..mengantuk tahap gaban...so, rini, sy mengantuk lg...mengantuk lagi bila jga exam...pelajar tingkatan 3 skng ni tngah menduduki peperiksaan pra percubaan selaras negeri, jd no P&P tuk beberapa hari ni sempena memberi laluan pelajar menjawab exam tersebut...bila exam berlangsung, maka blok tingkatan 3 tu akan jd sunyi...

bila smpai je turn tuk masuk ke kls form 3 ni, sy melangkah dgn penuh semangat dengan membawa paper sejarah peperiksaan pra percubaan selaras negeri utk ditanda...msuk je ke kls form 3, ronda2, pusing2..everything s is going smoothly, student semua xde prob, maka tiba la masa tuk tanda paper..paper pertama yg ditanda ok, paper ke 2,3,4,5,6,ok lg..masuk paper ke 7,8,9 mulut dah menguap dh...adoiii...ni tanda2 dah mai ni...masuk paper ke 10, 11,kepala dah sengguk..hampeh tul la mata ni..time ni la die nk ngantuk pon...mana la xngantuk, selalu masuk kelas, bercakap, bercakap, bercakap, berjalan dlm kelas, ronda segenap kelas tp rini duduk je mcm tunggul je...tu yg ngantuk sakan tu...

igt sy je cmtu, kak meria, and cik ayu pon lebey kurang sma je ngantuk cm sy...huhuhu....yg peliknye bila kuar kelas, mata terus segar abis..hampeh je...huh..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...