Sunday, July 24, 2011

hasil dari hari ahad...

hari ni hari ahd..so, sy tidak ke sekolah sbb kalau ke sekolah, sape ada kn...semua warga sekolah bercuti pada hari minggu, kot yg ada kt sekolah, pakcik guard je la...hehehe

jd, ape hasil yg sy dpt tuk hari ahd yg mulia ni...?lau smlm, sy berjaya keyin aset bersama jumlah kad inventori dan jumlah harga set inventori dan harta modal sekolah tuk suku tahun pertama..tp hari ni, ape yg ko wat dan apa hasilnya cik wanna?cpt gtau..huhuhu

ok, tuk hari ni, sy xwat ape..melainkan asyik ngadap photoshop je dr pg smpai la ptg..saje je asah skill...ilmu yg sifu bg aritu dah bwk sy tul2 tuk explore benda alah ni.smpai la sy jupa cmna cara nk pkai foundation...foundation wa ckp lu...sy tlg pakaikan foundation kt semua org yg sy rsa nk test kasi cntik wajah die...hehehe..byk duitkn,,,faoundation bukan murah kn..tmbah lak lau foundation maybeline tu dah bape ringgit dh kn...hehehe

tp tuk hari ni, sy tak perlu kuarkn byk duit tuk beli foundation, just pkai fondation yg sedia ada di lappy...sy gunakan foundation adobe tuk kasi cntik wajah ni..hehehe...

b4 tu nk mtk maap kt beberapa mangsa tuk hari ni..sbb amik gmbr without permision...sowie yer..tp u all xmarah kn..xkn hehehe...jom layan pict jom...ni lah hasilnya makeover sy tuk beberapa org individu..hehehe...



2 comments:

Putri Ezzat said...

hahaha...sgt cantik...ingatkan wanna make up betul2 tadi...hahahha
anyway, nice sis...keep it up!

wanna said...

hahaha.....xde la sis..nk make pkaikan blusher, eyeliner ngan eyeshadow kt muka sendiri pon terkial2 sis..ni kn plak kt muka org..jd pkaikan foundation adobe je la sis.hehehe

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...