Saturday, July 30, 2011

rabu di UPSI

27 july 2011 baru2 ni sy telah berkunjung ke UPSI tuk meraikan hari bersejarah cik aqma...die konvo pada hari tu...as a anak kandung suluh budiman, sy rsa sedikit teruja tuk ke UPSI..nape teruja?mesti ar terujakan, 4 taun menuntut kt sana, mcm2 kenangan manis dan pahit sepjng kt upsi tu...kenangan menuntut ilmu sehingga berjaya menamatkan pngajian dengan jayanya(no repeat paper ok..no repeat sem also..hihihi) shingga berjaya mendapatkan segulung ijazah kt citu...huh..4 taun dulu rsa cm lama...tp skng, 4 taun tu rsa cpt je berlalu dan skng jugak dah hampir 2 taun sy meninggalkan UPSI...

so, pepagi lg we all dah bertolak ke UPSI...kuar umah kul 4lebey pg, drive naik higway dlm kul 5 pastu berhenti jap kt perhentian simpang pulai tuk solat subuh,,pastu continue balik perjalanan tuk ke UPSI, dan akhirnya, dlm kul7.15 selamat smpai ke UPSI...antara org yg terawal smpai,,,siap tlg bukakkn pntu pgr UPSI lg..(napak benor menipu...huhuhu)..masuk je dlm perkarangan UPSI tu, 1 perasaan yg best xdpt digmbrkn...1 demi 1 kenangan dtg...tingat rakan2 sepejuangan yg sentsa bersama tika ssh dan sng...siyesly sy rindu saat2 menuntut di UPSI dulu...huhuhu....

then waiting tuk melihat cik aqma msuk ke dewan...napak cik aqma sgt happy dan berseri2 ketika msuk ke dewan...mau tak hepi, ari bersejarah tu...penat lelah 4taun akhirnya membuahkan hasil...tahniah cik aqma..tingat plak masa diri sendiri konvo..sgt happy...



area kul 11 lebey, upacara penyampaian ijazah pon tamat..cik aqma kuar dari dewan...so skng sesi bergambar plak...cik aqma dah mcm artis plak, berposing sakan..almaklum la ari tu ari bersejarah die..dan sy lah yg melayan cik aqma tuk berposing...hehehe



after selesai sume kt UPSI, we all terus g kalumpang, tuk mkn tghari...pas mkn tghari, sbyg zohor then ke sabak bernam tuk ata cik aqma balik..pastu sy teruskn prjlnan tuk pulang ke rumah...smpai kt umah dlm kul 11lebey...rabak mata...ngantuk giler...huh..pape pon, haritu mmg hari rabu yg best..=)

to cik aqma...congrates ya.....semoga menjadi guru yg berdedikasi...
Celik Insan Kerana Guru Unggul...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...