Thursday, July 14, 2011

nak bilik camni

tempat paling best tuk spend masa lelama after pnt bekerja, sudah tentu n sudah pasti la bilik tidur kn...tp lau bilik cam tongkang pecah, sure cam xbest je kn...tapi setengah orang tak kisah sgt bilik cm tongkah pecah, baju besepah kt lantai, katil tak kemas cm tpt tidur kucing, jnji leh tidur ngan lena nyer...

tapi best kalau dapat bilik cam kt pict bawah ni kn....mmg best..sejuk je mata memandang..cm tak nk kuar je dr bilik tu..

sweet je bilik cmni..kaler pink lg...comel..lau umur dah 20lebey pon org akan describe owner bilik ni berumur belasan tahun.
=)


bilik camni pon best gak...kaler purple...napak luas, tenang n damai..deco die simple giler but cntik


bilik cmni ok gak..lau mls mndi tolak je msuk kolam...tak pon, lau kejut tak bangun-bangun, amik je air kolam, simbah je kt muka..kolam dekat tue..huhuhu


yg ni kaler purple gak...yg ni napak elegant cikit..cntik n sweet...


yg ni lak kaler ijau apple...sweet jgk..napak sejuk je..lau tidor sure xnk bngun...

sekian saje entry tuk kali ni...pasni kita cite psl benda lain lak erk..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...