Thursday, April 14, 2011

puduraya berwajah baru

jap2 td tengok kt surat khabar, pudu raya dah berwajah baru...sgt cantik berbanding dulu..lau dulu, mmg sesak, ngan bau rokok nyer, bau busuknyer, ngan panasnyer, ngan tpt duduk pon tak cukup tapi skng dah cantik..last sy menjejakkan kaki ke pudu raya masa abis praktikel taun 2009 bulan 4 lau tak cilap, it`s mean dah 2 taun dah berlalu...dan tak tau lah tah taun bila tah mahu menjejakkan kaki lg kt citu...mcm tak caya je, secantik tue puduraya yg baru...selesa tuk sesape je yg menunggu bas kt citu, xde la panas lg, xde la berbau lg kn...





2 comments:

wany dianwanie said...

last jejak pudu...bila eh??? lupa lah..2005 kalo x silap huh da 6 taun maaa

wanna said...

skng dh chntek giler..jom g lwt pudu jom...

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...