Wednesday, April 13, 2011

kursus penandaan ketas BM 1&2

rini sy tak ke sekolah tp sebaliknyer dok rehat kt umah smbil goyang kaki dan berkubang di ats katil sehingga tghari....ceh...xde makna nyer sume tue...tue sume angan2 tiap2 kali bangun tuk ke sekolah tp angan2 tue terus berkubur coz sy ada tnggungjwb setiap weekday..pepagi lg dh bngun mandi then ciap tuk ke SMK PENGKALAN AUR...rini sy ada kursus penandaan ketas BM 1&2 ..actually dlm mind dh target nk kuar kul 7.30pg coz cilap tgok venue..mati2 igt venue kt SMK KELIAN PAUH..bila cek lg sekali ketas pnggilan kursus, baru perasan SMK PENGKALAN AUR la kak....so, pe lg terus kelam kabut ciap then start kete, slm ibu , terus jln...sy bertolak area kul 7.05pg..jln quit bz..jammed kt bukit dramon tue jap coz byk sekolah area citu...lalu 3 trafic light sume merah...so kena tunggu..."merah utk berhenti"

sy sampai kt SMK PENGKALAN AUR dlm kul 7.40pg..sampai tue terus daftar then brkfast...kursus start area kul 8lebey...byk giler info yg sy dpt...mmg best sgt..rupanyer tanda paper dok syok sendiri...dah tue plak sy tanda ketas selama ni tak mesra pelajar...bila dah dpt ilmu tanda ketas ni, rsa sgt excited nk ngajar student pasni..bukan bermakna dedulu tak xcited, xcited jugak cume pasni lebey xcited coz dah tau dah cmne nk ajar student cara nk wat point markah n cara nk cipta markah tinggi2...

kursus td abis kul 5.45ptg..mmg puas and overload sgt2 ngan ilmu baru...hopefully sy lebey maju and berjaya mendidik anak murid ngan lebey baik dr yg lepas2...




0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...