Saturday, April 23, 2011

kritikan yg membina

rini semasa pasukan puisi dan lagu sdg rancak menjalani latihan siang td, tetiba puan pengetua dtg..puan pengetua dtg tuk lihat sendiri latihan diorg neh... so..diorg pon start la naik ke pentas...bila dah nek ke pentas je, maka tanpa membuang masa, diorg pun memulakan persembahan..start ngan ain mendeklamasikan puisi dan kemudian diikuti ngan nyanyi dr luqman..masa tgh baca puisi tue, boleh plak si ain ni lupa2 rangkap puisi, dah tue plak jd tonggang terbalik rangkap puisi tue..yg luqman plak dah jd keras semacam je kt ats pentas tue, goyang pon cam kayu jer...dah abis sume persembahan, tiba lah masa tuk dikritik oleh puan pgetua..jeng..jeng..jeng..

puan pengtua kritik mmg best...mmg mcm dlm AF tue..hikhik..cewah..sume kritikan die mmg kritikan membina..bab puisi, kena baiki intonansi, jgn flat je...kena menjiwai puisi tue, ada bab penegasan, ada part lembut, ada part yg kena tinggikan, dan yg si luqman pn kena kritik jgk...man bergerak cm tak de prasaan ats pentas tue,jd kena baiki, bergerak ngan penuh jiwa, kena enjoy..

pape pon, kritikan dr puan pengtua tue menjadikan pasukan puisi ngan lagu ni lebey bersemgt tuk wat yg terbaik...

puan pengetua sedang memberikan kritikan yg membina


0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...