Sunday, April 10, 2011

kaki ayam

dok sesaje tetiba tingat hajat yg berkobar2 masa nk masuk kete tuk drive pulang ke rumah dr sekolah smlm...even semalam ari sabtu, smlm sy tetap ke sekolah..ke sekolah tuk tengok student wat latihan teakwando..bila dh selesai latihan teakwando, sy ke library plak then dah settle keje di library sy terus menuju ke kereta tuk pulang ke umah...bukak je pintu kete, masuk dlm perut kete pkai seat belt pastu tetiba je dtg hajat tuk drive dengan berkasut di kaki...=)

selama dok drive neh, mna prnh pkai kasut or selepar..dedulu masa dok blja kt kelas memandu n test JPJ je pkai ksut...tak petah tuk drive dgn memakai ksut or selepar...bukan sbb ape pon sbb nyer kecik je..iaitu, ku rasakan tak puas memijak padel minyak, brek and clutch apabila berkasut and berselipar...so, tiap2 kali drive, kena la bukak kasut or selepar...bila tekan padel, feel die best cikit...bercakap psl hajat td, masuk je dlm kete sy dah tetapkan hjat besar dh tuk drive tnpa bukak kasut...masuk je dlm kete, pkai seat belt then reverse, dgn kaki yg berkasut tue la sy tekan kesemua padel...tekan pedal minyak, mengaum lebey sbb tak bisa mengagak bape darjah padel yg perlu ku pijak..

dah ciap reverse kete sume, terus menyusur kuar dr sekolah ke jln besar...belum smpai 2km kete bergerak, dah start rasa tak selesa dan xsedap bila drive, lantas kasut di kaki ditanggalkan dan terus drive berkaki ayam..puas rsa drive berkaki ayam neh...=)..mmg puas dan sgt puas sbb terasa giler bila kaki menekan padel..ceewaah...

beriya je...

                                                            akhirnyer berkaki ayam jua...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...