Monday, April 11, 2011

bumper dah rabak

ptg td after lek sekolah, sy terus ke tepen tuk renew insurans and roadtax...masa on da way ke tepen ujan sgt lebat, dan alhmdullah, sy selamat smpai ngan jaya nya di tempat yg mahu dituju, then smpai je, sy terus capai pyung dan kuar dr kete dan terus masuk tuk merenew insurans and roadtax..bila dh settle sume, terus masuk lam kete start enjin then distinasi ke 2 mahu isi myk...

msa on da way nk g isi myk, sy dpt pnggilan dr kak vee...kak vee lost jln ke pjbt KWSP...jd sy amik keputusan tuk membantu kak vee ke pjbt KWSP..terus tnya lokasi kak vee then terus tekan padel myk tuk dapatkan kak vee..then bila dh jupa kak vee sy terus drive tuk bwk kak vee ke pjbt KWSP...masa tgh drive tuk ke pjbt KWSP tue, tetiba tgh syok drive dlm ujan yg agak lebat tue, tetiba kete terus melanggar batu blok kt jln masa nk turn right kt trafic light...bamper kete rabak...huh...ritu dh rabak dh kt citu, tp letak selotape, ni langgar lg, abis la bumper tue jahanam...dh patah dh pon, tinggal bahagian yg kecik tuk tak patah abis..so bumper tue tergantung2..

lps kak vee dh settlekn urusan die kt pjbt KWSP, sy n kak vee terus masuk kt kedai stationary tuk cari double sided yg kuat tuk gam bumper tue...then terus balik ke umah..masa on da way nk balik ke umah tue, singgah jap tepi jln tuk makesurekn bumper tue tak jatuh, tp jatuh gak, gam tue tak berjaya tuk memegang bumper yg rabak tue...ape lg, terus g kedai tuk skrew bumper tue....sebaik la uncle kt kedai tue sudi nk skrew kn..tnya2 kena bape uncle tue ckp tak yah..."thnks u yer uncle, len kali kete osak ke ape ke, sy g kedai uncle lg yer..."ucapan akhir sy kpd uncle tu b4 meninggalkan kedainyer...=)

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...