Friday, April 15, 2011

kete bergerak tnpa pemandu

rini ari jumaat, seperti kebiasaan sy akan stay kt sekolah smpai kul 6 ptg tuk settlekn mcm2 keje, dan sejak seminggu dua minggu ni sy stay untuk tgok student wat latihan puisi dan lagu bersama cik ayu n cik meria...tp rini sy terpaksa balik ke umah dulu dlm kul 1lebey coz nk amik adik tuk diata ke sekolah...

nak dijadikan cerita, masa sy tgh keluarkan kereta dr parking kete, tgh sedap2 dok reverse kete,then mahu teruskan perjlnan, tetba ada 2,3 org student lalu tepi kete dan terus nk melintas kt depan kete nih..sebaik smpat break...dan dlm hati terus berkata, "alhmdullah..sebaik la smpat break, tidak masuk paper cikgu langgar student dlm kwasan sekolah.."

then slh sorg dr student tue pon bersuara, "cikgu, sory yer,xperasaan ada cikgu dlm kete ni, napak cam xde driver je td dlm kete nih, tue yg sy terus lintas tue..."...tanpa berbicara sepatah pon, sy terus melemparkan senyuman yg sgt pjg...=)

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...