Tuesday, April 12, 2011

kelas bertaraf 5STAR

jap2 td masa sy tgh surf tenet, menjengah kabar dr 1 facebook ke 1 facebook, tetiba mata tertarik pada 1 album di facebook  seorang mber, cikgu naain nama die..sy knl cikgu naain nih masa sy prktikel kt SMK Cedung Jaya, Maran, Pahang..

yg wat sy tul2 tertarik ngan 1 album die neh dan mahu bercerita ttg pict dlm album ni sbb sume gmbr dlm album tu menceritakan kekreatifan die dan student die mengubah suai kelas jd cantik giler dan bertaraf 5 STAR lak tue...sepanjang tempoh sy menjadi seorang pelajar sekolah sampai la jd cikgu neh, tak pernah jupa kelas secantik dan seindah kelas 5 uranus yg diubahsuai oleh cikgu naain ngan student2 5 uranus nih...mmg gempak giler...combinasi kaler yg cantik ngan kekreatifan die memasukkan element2 dan unsur2 serta gubahan yg indah menjadikan kelas tue langsung tak napak cm kelas..cm bilik khas bertaraf 5 star..rasa2 nyer lau kelas kt sekolah sy tue dihias cam tue mesti semangat je nk masuk kelas...

pape pon tahniah kepada cikgu naain and students 5 uranus kerana berjaya mencantikkan, mengindahkan sebuah kelas yg biasa je menjadi sebuah bilik yg sgt2 cntik...meh kita lyn pict dan korg leh tgok sndiri betapa cantiknyer kelas diorg neh..







2 comments:

naainsanelover said...

post gambar tanpa kebenaran....kena mintak royalti ni...huhuhu

wanna said...

nati lau dpt duit dr nuffnang sy byr yer royalti gmbr neh...huhuhuh....

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...