Thursday, October 13, 2011

special entry for kak pina

pagi smlm kak zah bwk belimbing buluh...maka, masing2 membuka cerita tentang kesedapan belimbing buluh apa bila dimasak ngan menu2 yg tertentu seperti masak lemak belimbing buluh..tgh bersembang-sembang tetiba dtg la kak hanim menceritakan bahawa beliau pernah menonton 1 rancangan di tv di mana dlm rncangan tersebut telah menunjukkan 1 menu iaitu masak belimbing buluh ngan ikan bilis dan kaler die hitam-hitam coklat...oleh kerana saya pernah merasai masakan tersebut, ngan lantasnya terus menyatakan mmg sedap menu tersebut...so, masing2 yg berada disitu mula terliur dan mula mengidam nk mkn menu tersebut...tambahan plak kak hanim ibu mengandung..lagi la cian kt die...semua kami yg berada disitu yg sdg membicarakan ttg resipi smbal ikn bilis blimbing buluh tu, masing2 xprnh tau resipi tu pon..adoooiiii..nk mkn tp xtau resipi...telan airliur je la...

dan hari ni, kak pina telah membuat kejutan tuk we all...kak pina ciap masak smbal ikan bilis belimbing tu, plus ngan nasi putih lagi...tq kak pina..ni yg syg kak pina ni...mmg sedap...pasni xde la terliur lg...

kpd kak pina..tq ya..tq so much...xsngka we all yg kak pina msk jgk smbal ikan bilis tu....terharu, terkejut, terkenyang semua ada..hehehe...pape pon, tq lg sekali kak pina...len kali leh la merap nk mkn pape lg kn..kn...kn...heheheheh

2 comments:

Mak Qis said...

manjerr taww asik merap kat i je korang neh...hahaha

wanna said...

hahaha....abis tu nk merap kt sape lg...tq tau Mak Qis....mmg sdp....

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...