Tuesday, October 4, 2011

1st day PMR

rini merupakan hari pertama PMR bg tahun 2011...paper tuk hari pertama ni adalah paper bahasa melayu dan pendidikan islam...disbbkn sy dihantar untuk duty di sekolah agama yg pelajarnya semua perempuan, maka sikit pon sy tidak mengalami kesulitan utk mengawasi mereka...semua pelajar tidak memberikan apa2 masalah malahan xde langsung yg mtk izin kuar nk ke toilet...bagus tul diorg ni...bila time jawab, kemain kusyuk lg...paper pendidikan islam soalan bahagian pilihan soalan tu, diorg ciap buat semua lg...nampak sgt diorg ni mmg tidak mngalami masalh tuk mnjwb soalan tersebut...tetiba je tingat kt pelajar form 3 sekolah sy..cmne tah diorg ni..le jwb ke x...

abis cerita psl pelajar, so nk cite psl sy plak..sepanjang jaga exam, tuhan je la yg tahu, betapa mengantuknya diriku ini..selalu dlm kls duk bercakap tak abis2...kali ni, suasana die da len...pelajar ada tp semua diam kusyuk menjwb soalan...maka ia mengundang kemengantukan kepada diri ku..hadoiii..ada lg 4 ari lg...cmne tah..cilap aribulan ada jgk yg tidur kt belakang...huhuhu

2 comments:

awie958 said...

perempuan memang pakar dalam bab menahan kencing jadi normal la kalau diorang ni boleh tahan sampai habis masa untuk tidak ke tandas kencing...biasanya bebudak lelaki ni kalau ke tandas bukan kencing tapi selak2 nota yang ditinggalkan dekat tandas..oopss bocor lubang..hehe dulu kat sekolah kan awie jd pengawas jadi bila g tandas lelaki tau la ada nota2 bagai diorang selit melit

wanna said...

hahaha....nape bukak cite skng..klu bukak cite time kita sekolah2 dulu, le la jgk g report kt cikgu...hehehehe....

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...