Friday, October 7, 2011

beza + rindu

rini ari jumaat..exam PMR xde rini, dismbung pada ari isnin dan selasa plak..

bila da ke sekolah lepas tu kena jga exam, dan kemudian bila ke sekolah semula, maka sy boleh rsa beberapa perbezaan perasaan di situ...meh sy cerita ape yg bezanyer..

1) bila bangun pagi nk ke sekolah, rasa excited sgt sbb dpt jupa kwn2 dan anak murid di sekolah, tp bila
    bangun  pagi nk ke pusat peperiksaan, rsa biasa je, xde plak rsa excited...

2) bila tiba ke sekolah tiap2 pagi, rasa best je dan selesa ngan persekitaran sekolah sbb da biasa kn, tp bila
    tiba di pusat peperiksaan, rasa cm janggal je..almaklum la tpt baru, tpt org plak tu..

3) bila berada di sekolah, rsa cm aktif je, kena berjalan ke kelas tuk mngajar, dlm kelas plak, leh kuarkn
     suara tuk mengajar, dan rasa puas bila mengajar tp bila berada di dewan peperiksaan rasa cm x aktif
     je..pastu lak tak leh wat bising..dan kemudiannye mata makin layu dan akhirnya sy berasa sgt mengantuk...

so, di atas merupakan perbezaan yg amat sy rasai selama tempoh menjga PMR yg belum lg abis ni...dan sebenar-benarnyer, perbezaan yg amat ketara sekali yg sy rasai ialah

kt sekolah sy boleh berkongsi bekal dgn cik ayu, cik meria and ustzah azizah..tp kt pusat peperiksaan, xde kongsi-kongsi...huhuhu..rindu smbal ikn bilis mak cik ayu...hehehe



0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...