Wednesday, October 5, 2011

sesat

rini msuk ari ke 3 ulang alik ke pusat peperiksaan...utk ke pusat peperiksaan tu, xsusah pon klu tahu jln and expert semua jln die..yg jd masalah skng ni, jln punye la byk..msuk kot mna pon boleh...tp bila si driver  tak expert jln, tu la yg jd sesat...

pg td, drive ngan selamba nya mahu mencuba jln len plak..msuk ikut dpn Massa katering..b4 ni masuk ikut jln lain, kekonon nk cuba jln baru la..bila da msuk jln tersebut dgn lajunya terus memandu...rsa jln mcm besar cikit klu nk dibandingkn dgn ari kemarin dan semlm...dlm hati berkata.."bila masa plak diorg bg besar jln ni, smpat plak ciap..."..jd terus memandu dan lama kelamaan jln da lain mcm...aik, pesal cm jln nk ke kpg pinang je nih...adoiii...terus pusing and tawaf kpg pinang tu tuk cari jln yg selalu tu...aishhh....masuk ari ke 3 pon leh sesat lg..hampeh je...

pape pon sgt puas ati sbb i da tau jln shortcut...hahaha...shortcut la sgt...padahal jauh jgk cuma leh elak traficlight je..huhuhu...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...