Sunday, December 25, 2011

yg jakun dan pelik...

ritu sy berholiday with sis meria, cik ayu dan cik aqma...(entry lepas, klik sini)..sepanjang holiday we all, ada benda yg pelik dan agak jakun bg sy...huhuhu..pelik and jakun mean, benda tu sy tak pernah tgok dan first time tgok...xnk ckp byk, mau layan pict je...jom layan pict jom..

ni nma die spidercrab...gerun lak tgok..ciap nk pnjat akuarium lg..

yg ni ikan ape tah..besar sgt...

besar kn...klu kena sepit ngan benda ni, rsanyer hancur kulit...mahal lak tu 100gm rm33.++

yg ni xpelik pon sbb slu tgok tp sy baru festime tgok cara udang berenang...comel je kaki2 die gerak2 tolak air tuk terapung n berenang..

yg ni nama die canadian geoduct...adik beradik siput...

nk ckp festime tgok semua bnda kt atas tu, xde la kn,,nmpak sgt la menipukn..cuma yg wat sy berasa teruja, n pelik bila tgok saiz die berbeza..ketam pon slu tgok ketam kecik kt pasar tu..yg ni besar muka, lebih besar dr muka...dan canadian geoduct tu, festime sy tgok....so benda ni jd 1 pgalam dan pengetahuan baru yg sy dpt ttg canadian geoduct ni...


3 comments:

AKIM IQBAL said...

Wo ha ! Besaqnya ketam tuh..

Lee Reyn Kwon said...

done hit u bebeh ,
orangesnowy-chan.blogspot.com

wanna said...

lg besaq, lagi berat..berat kulit je...

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...