Friday, December 9, 2011

seharian menyiapkan kad dan penunjuk arah cik ayu

memandangkan sekarang musim cuti sekolah, maka aktiviti saya hanyalah di dalam rumah sahaja. tak perlu tuk hidupkan dan pnskan enjin kereta b4 ke sekolah, tak perlu drive tuk ke sekolah, tak perlu merayap kt koridor sekolah...xperlu sume tu,,,aktiviti sy hnya di rumah sahaja...hehehe..maka bila aktiviti di rumah sahaja bermakna, bnyaklah masa terluang ekoran daripada musim cuti sekolah..jd sy tak perlu wat lesson plan, xperlu semak buku pelajar, xperlu cari bahan-bahan tuk ngajar, xperlu wat kejer pengurusan fail dan sebagainya. oleh yang demikian banyaklah masa terluang...

jadi hari ini sy isi masa terluang sy dengan menyiapkan kad dan penunjuk arah cik ayu....nk ciapkan kad xde masalah, dlm setgh jam dah ciap, just edit2 tuk makesure ayat dlm kad sesuai dan muat-muat kad je..tp yg memakan masa adalah peta pada kad...tp sy sgt teruja tuk siapkan sbb xcited nk tgok hasil tgn sndiri..nk tau jgk diri sndiri ni pndai ke nk buat peta..hehehe

setelah bertukus lumus menghasilkan peta, akhirnya jd jgk...rasa puas hati sangat-sangat dapat siapkan.. dan kad beserta peta and petunjuk arah pon dah diserahkan kepada cik ayu..hopefully cik ayu suka...=)..



ni la peta yg sy hasilkan..huhuhu..nmpak tu, ciap ada rumah cik ayu dan rumah sy lg...hehehe..(dlm hati memuji diri sendiri, pandai jugak erk haku wat peta...)

2 comments:

AHMAD AZIZI HJ ABAS (A3) said...

HAHAHA.....

wanna said...

b4 smpai rumah cik ayu..akan lalu umah gg..dlm penunjuk arah tu, rumah gg xde la...huhuhu

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...