Sunday, December 11, 2011

kecik2 xmoh sekolah puas2, dah besar baru nk tingat2...hehehe

petang semalam, sy telah menemani ibu dan adik tuk cari barang-barang persekolahan adik..kalau dulu, masa zaman sekolah dulu, time2 cmni sy sgt teruja tuk beli barang-barang persekolahan, almaklum la kn, xsabar nk bukak sekolah dengan peralatan dan pakaian persekolahan baru...tp semalam hanya memendam rasa dan rindu nk kembali ke zaman persekolahan...dan pagi td, bila nampak bungkusan plastik di dalamnya ada kain pasang warna putih dan biru yang ibu belikan tuk adik, beserta dengan baju sekolah yg siap sebagai contoh tuk dijahit oleh tukang jahit, sy lantas membelek2 baju sekolah yg dah siap tu..tetiba je rsa nk pkai...huhuhu...ape lg, lantas ku capai baju sekolah tu dan terus dipakai...hahaha...rindu giler nk sekolah cm dulu...tu la...dulu xnak sekolah puas2, sekarang baru rndu nk sekolah...

ni time sekolah dulu...masa ni form 5 rasa nya....

ni gambar kelas form 4sains1 (2010)..ce teka mana sy?



ni masa mengiringi student ke lawatan...


2 gmbr di bwh ni dirakamkan pada 12 disember 2012..masa ni tgh gatal mengimbau zaman sekolah...terus amik uniform sekolah adik dan pakai....pastu amik gmbr...hehehhe


so, pesanan kepada semua pelajar yg akan memulakan persekolahan pada tahun hadapan, belajar dan sekolah lah puas2...t dah abis sekolah, mesti u all akan rndu nk sekolah semula...cm sy..huhuh

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...