Monday, December 5, 2011

nk cari duit lebih x?jom buat duit dgn deal hangat....

rini nk post entry pasal cara nk buat duit...u all pernah dgr kn churpchurp, nuffnang sume tu kn...ok rini sy nk share plak 1 web ni...ni pon antara web yang boleh membantu kita tuk buat duit...nama web ni ialah deal hangat..[sila klik]

meh join meh..klik je kt pict ni

cmne nk dpt duit?

u all hnya perlu signup kemudian sebarkan iklan2 dari web deal hangat ni..dan korang akan diberikan rm5 kredit Deal Hangat untuk setiap rakan yang u all rujuk apabila rakan u all membuat pembelian pertama mereka. (faham x?klu xfaham u all [klik sini] tuk info lebih lanjut..

camne nk join?
senang je..u all hanya perlu share kn saje link unik yg diorg telah sediakan...sebaik sahaja rakan-rakan u all klik link tu, diorg akan tahu u all telah berkongsi Deal Hangat dengan rakan-rakan u all.

kiranya seseorang menyertai DealHangat dalam tempoh 24jam selepas klik pautan referral peribadi u all, maka u all akan menerima ganjaran rm5 ke dalam akaun E-dompet u all..

jom join dealHangat jom...


2 comments:

cik wulan said...

Deal Hangat nih boleh percaya ke??saya baru mendapat e-mail yg saya mendapat Ipad 2 yg berharga RM0..

alyn na said...

nak duit lebih lagi???
link kat bawah adalah antara lubuk duit anda:


http://adf.ly/8M4ov
http://www.rm20segera.com/?r=BabyDini
http://www.myr10.com/?id=BabyDini

anda punya pilihan, apa tunggu lagi??

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...