Saturday, November 12, 2011

wedding invitation fazila & firdaus

sape kenal gurl ni?hehehe...

die ni, sahabat sy semasa di UPSI..actually msa kt UPSI bukan jupa sgt pun si iela fazila ni...xslu jupa sbb die ni kos lain..die kos biologi dan sy kos kimia..

cmne sy leh kenal si iela ni?
sy kenal die masa sy tunggu bas tuk balik UPSI..masa tu musim perayaan kalau xcilap sy...tiket bas da abis...sy dpt beli tiket bas tambahan tu pun tiket last2 pukul 5lebih rasanya..jd, oleh kerana tiba di medan gopeng terlalu awl, maka terpaksa la menunggu disitu smpai la ke ptg..di medan gopeng tu la sy bertemu iela fazila ni...dari situ bermula la persahabatan kami..(ayat cm skema je..hehehe)..until now i`m still keep n touch with her..dan smlm, baru je sy terserempak dgn beliau ketika window shopping di tesco...hehehe

ok, back to the title of entry, cik iela fazila ni, telah mengundang sy ke majlis perkahwinannya yang bakal berlangsung pada 10 Disember 2011di Dewan Tmn Sri Kota, Taiping..

cik iela ni bakal mendirikan rumahtangga dgn jejaka pilihannya yg berasal dr kelantan, firdaus nma die ..

iela & firdaus...muka mmg ada iraskn...

kepada anda berdua...tahniah sy ucapkan dan semoga anda berdua bhgia hingga akhir hayat...

1 comments:

Siti Azlina Abdul Aziz said...

alahai akak kenal la firdaus ni...student praktikal akak dulu masa kat IYC Cheras...kalau tak salah la...tapi bila tengok wajah ni rasa memang dia...tahniah for both of u...semoga kekal hingga ke akhir hayat...

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...