Saturday, November 12, 2011

cuti sekolah=jom g kenduri kahwin (NOVEMBER+ DISEMBER)

normally, bulan november dan disember ni adalah bulan yg sgt dinantikan oleh pelajar sekolah (not for student form 5 & form 6 ok...u all exam kn..hehehe)..jadi time tu, ada yg amik kesempatan untuk pulang ke kampung..peluang mesti diambil..pulang ke kpg waktu cuti sekolah bermakna tidak perlu ponteng sekolah...hehehe..jadi bersesuaian dgn musim cuti sekolah, maka byklah undangan perkahwinan yg sy terima..nmpak gayanya, gntung periuk la...tak yah masak..g mkn kenduri je..hehehe...meh sy nk review satu persatu wedding invitation yg sy terima..


bulan NOVEMBER
setakat ni, sy telah menerima 5 jemputan perkahwinan
diorg ni semua rakan sy semasa menuntut di SEDAKA..mereka semua ni akan melangsungkan perkahwinan pada tarikh yg sama iaitu pada 26 november ni..I` Allah...kalau tiada aral melintang, sy akan penuhi jemputan kalian semua..
yg ni plak tarikhnya pada 27 november 2011.kenduri diorg ni di kelantan...kalau xde aral, sy akan smpai ye, tp xjanji tau sbb jauh sgt...


bulan DISEMBER
bulan ni plak, setakat ni sy terima 4 jemputan kahwin jgk..meh nk review 1 per satu..
  • norsalwana ngasri & achmed mobin atan
  • norida & farouk [klik sini]
diorang ni berkahwin pada tarikh yg sama iaitu 4 disember 2011..majlis norida bakal berlangsung di teluk intan, perak manakala majlis norsalwana bakal berlangsung di Kuala Kubu Baru, Selangor

diorang ni bakal melangsungkan perkahwinan pada 10 disember 2011..yg ni dekat je ngan umah sy, di area tepen...I` Allah sy akan memenuhi jemputan diorang..

pasangan yg ni plak akan melangsungkan perkahwinan pada 11 disember 2011..majlis mereka akan berlangsung di Dewan Perdana PLPP Bangi...kalau xde aral, sy akan memenuhi jemputan diorang nih...

setakat ni, tu je wedding invitation yg sy terima..kalau ada lg, t akan diupdate..hehehe..
kalau xde aral, I`Allah sy akan penuhi semua jemputan perkahwinan tu...

akhir kata dari sy, 
semoga bahagia hingga akhir hayat ya kawan-kawan..
dan 
selamat menempuh alam berumahtangga ya..



0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...