Monday, September 5, 2011

pengantin BOLLYWOOD

ari ahd semalam..4 sept 2011, sy telah memenuhi jemputan perkahwinan sis meria dan ?????..eh, cilap..jemputan perkahwinan adik si meria, arif dan fyza..sis meria nyer majlis, coming soon..da xlama dah tue..hihihi..sy ke kenduri tersebut bersama-sama cik ayu. tuk ke rumah sis meria, we all pkai jln dalam tuk elak dr jammed...so, bla pkai jln dalam, xperlu la nk berbaris pnjang di traffic light..maka, kesimpulan perjalanan kami ialah, kami selamat smpai ke rumah sis meria tnpa sebarang jammed...hehehe

smpai je kt umah sis meria, terus jupa mama..then ternampak fmly kak zah and kak masli..terus berbual jap ngan diorg pastu terus terkam ke arah tpt mengambil makanan..hahaha..lapor seh..tahan perut dr pg semata-mata nk mkn knduri umah sis meria...sis meria pon sgt cntik msa mjlis tersebut..mcm die plak nk kwen..almklum je la bakalnyer pon ada di situ ( ye dak sis meria..hehehe)


pas ciap mkn, we all msuk tgok pelamin..cantik sgt pelamin..smpat la bergmbr sakan di pelamin..kemudian we all tunggu plak ketibaan pengantin..mmg sgt excited nk tunggu pengantin tiba sbb pengantin ni dreesing die lain dr yg len...

area kul 1 lebey, pengantin pon dtg...sgt cntik pasangan mempelai...mereka mengenakan busana pengantin ala-ala bollywood..ni festime la bg sy melihat pengntin melayu pakai pakaian ala-ala bollywood...yg pling best, bila pengantin masuk je pekarangan rumah, lagu hindi dimainkan..rsa mcm duk kt India je..hehehe..then pengntin pon masuk bersanding di atas singgahsana yg indah...

jom lyn pict jom...


pulut kuning..nati kwen nk cmni gak lah..(ahaks...huhuhu)

macam shah rukh khan and kajol la plak..hehehe

sweet je...



cik ayu with mama..

sy n mama..

sebagai penutup entry ni, sy ingin mengambil kesemoatan ni tuk ucapkan selamat pengntin baru kepada pasangan pengantin, semoga bahagia hingga akhir hayat..

and

special thanks to sis meria sbb bg permision tuk wat entry ni...
tq sis meria..tq so much..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...