Sunday, September 25, 2011

e-day cik Norfariza Ahmad Azam

rini sy nk post entry psl tunang lg...aritu psl cik hafizah yg telah selamat bertunang, (nk baca klik kt cni..), rini nk story bout cik norfariza plak...cik norfariza pun telah selamat bertunang pada...kurang pasti la plak bila, tp yg penting, mereka telah selamat ditunangkn..one step forward..pasni step seterusnya plak..

cik fariza ni merupakan rakan seperjuangan sy di UPSI..kuliah sama, tutorial sama...klu ada time senggang and byk duit tu, we all kuar la mkn sesama...paling xle lupa mkn bersama di DAPUR SIAM..konvoi bermotor ke restorant tu, pekena tomyam kaw smpai sakit2 perut...huhuhu...walaupun semua tu dah berlalu, tp masih segar dlm ingatan sy...sgt rindukan that moment....

dan di rumah sewa cik norfariza ni la, sy dan sakinah tumpang tuk solat klu ada kuliah yg sgt cikit la masa gape nya..tq ye cik norfariza tumpangkan rumah and bilik awk tuk sy dan kwn bersolat..=)

disini, sy ingin mengambil kesempatan tuk mengucapkan selamat bertunang kepada cik Norfariza Ahmad Azam dan tunangnya...semoga kalian berdua bahagia hingga je jinjang pelamin dan seterusnya ke anak cucu dan hingga akhir hayat korang ye...



0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...