Monday, September 26, 2011

maki hamun kt page fb tempat org cari makan

norman hakim ngan memey dah pon selamat diijabkabulkn...cerita diorg ni memang topkn..meletup2..start dr kes yg dulu smpai la da kawin pon...dah tu plak bila nk kawen dpt plak sponsour mewah and hebat2 kn..lg hangat la org duk bercakap kn..

so mls nk komen pjg cerita psl diorg ni..cuma nk bercakap psl maki hamun di page fb je..

actually sedang sy mensurf internet mencari design weeding dress yg modern ala-ala gaun gitu tetiba sy smpai di satu page..page butik yg menyediakn perkhidmatan tuk weeding ni...so bila tgok page die, ada gmbor norman and memey..diorg pon amik butik ni as a weeding planner diorg...so, nk dijadikan cerita, bila butik ni upload gmbr si norman and memey ni, ada la insan2 yg menggunakan page ni tuk memaki hamun si memey...bukan nk sebelah pihak mana-mana...cuma sedikit kesal kerana, diorg hamun atas page yg digunakan utk owner butik tu cari makan (rezeki)...bila baca komen diorg, nk tergelak pon ada..hehehehe..tp bila pk balik, aduhai...sian owner tu nyer page....

klu xnapak, sila klik tuk tumbesaran..

so, pikir-pikir kn la...xbaik tau cacatkan page org cari makan...

4 comments:

Rosalia said...

x bek la. biarla slh dia apa pun. tu slh dia dgn org berkenaan. jgnla kte nk hukum org atas kslhn org lain. :) hope manusia tu sedar

wanna said...

hanya Allah yg layak menghukum perbuatan seseorang hambanya...

awie958 said...

pelik gak la kenapa nak marahkan manusia sedangkan yang mengaturkan segalanya adalah ALLAH SWT. Allah yang mentakdirkan pertemuan dan juga perpisahan..dah jodoh memey dengan norman maka kahwin la dia dengan norman...paling sadis sekali kesian kat wedding planner tu tak pasal2 lak kan huhuuh

wanna said...

2 la pasal...wedding planner tu geram giler bila tgok page tpt die cri mkn jd tpt maki hamun org...cian kt die..

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...