Saturday, June 11, 2011

xlama lg

aritu je baru ari jumaat 27 mei 2011...
aritu je baru ari last sekolah tuk penggal pertama...
aritu je baru start cuti sekolah...
aritu je baru merasa leh lepak-lepak ats katil smpai kul 8 lebey...
aritu je baru merasa leh berjalan sakan tanpa pikirkn keje
aritu je baru merasa leh msk2 di dapur tuk mkn tengahari
aritu je baru merasa leh tengok tv memanjang dalam sehari
aritu je baru merasa leh g windowshopping dlm weekday
aritu je baru merasa itu dan ini..

tp....

semua yg aritu je baru tu will be finish tak berapa lama lg...
sok dah ahd, dan isnin dah stat kembali bekerja cam biasa...
pape pun even sdey cuti akan berakhir tp tak pe, cuti akan tiba lg bila smpai waktunya..

semoga diri ni akan lebey bersemngat tuk mula bekerja...nak tak nak kena seru semangat nih,
"wahai semangat..datanglah kau semangat, datanglah kau mendamping diriku...damping si damping...damping membawa semangat bekerja..seraplah dlm diriku, agar aku lebeh bersemngat..."

ceh...karut je lebey...huhuhu

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...