Thursday, June 23, 2011

the gate cafe + teratai + columbia

ptg semalam after skolah, disbabkn gaji dah masuk, so, cik ayu, bersma2 cik meria dan jugak sy telah mengambil kesempatan tuk berjimba-jimba di tepen...cik ayu open table smlm kt the gate cafe..sis meria order sizzling yee mee + jus honeydue jumbo, cik ayu order nasi ayam black paper + jus tembikai dan sy order bihun tomyam + chocolate milkshake...sgt2 kenyang mcm ular sawa telan kambing...huhuhu..

tq syg..sbb belanja we all mkn smlm..pasni kta tunggu sis meria open table plak eh...hehehe...






after mkn smpai kenyang kt the gate cafe, we all terus bergerak ke columbia asia..(g columbia wa ckp lu..g nek kete je, xyah nek flight...huhuhu...) kitorg ke columbia tuk melawat anak murid kak meria, azfa yang baru je selesai dioprate sbb appendik...jd b4 ke columbia, we all ke plaza perbandaran taiping tuk cari buah-buahan sbagai buah tngan tuk azfa..smpai kt plaza perbandaran, smpat lg sy memborong beberapa biji buah teratai..actually tujuan utama sy beli buah teratai tu tuk bg cik ayu rsa..sbb selama ni cik ayu tak prnh mkn buah teratai.


after selesai memetik buah-buahan di plaza perbandaran, we all terus g columbia asia. fes time ni, msuk columbia asia...jakun giler..huhuhu....dlm setengah jam melawat azfa, we all pon mtk la diri tuk pulang...
pesanan tuk azfa, smoga cpt sembuh yer...









0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...