Sunday, June 12, 2011

kisah tetang sarah

sy ada 2 org anak buah...sarah dan dhah..so, entry kali ni nk bercerita tetang sarah. sarah ni seorang yg banyak mulut...dah tue plak banyak la pulak akal die..nak tue, nak ini...nak dijadikan cerita, tadi sy ke taiping tuk menemani my cousin cik roji tuk cuci gmbr..smpai je kt kedai gambar, si sarah dah wat hal..nak jalan sendiri xmahu dipegang..kang kena culik, sape yg susah..makngah jugak yg susah..aishhh...

then masuk je dlm kedai, die dh mula duk tak diam...pegang sana sini..nak berlari sana cini..lau kedai tue cam padang tak pe gak, leh lari sana cini, kang ada plak kang brng jatuh n pecah then kena laburkn duit free je byr ganti rugi..disebabkan nk menunggu gmbr siap hari ni jugak, maka sy, cik roji n si sarah ni pon, duduk la diruang menunggu...ada meja n kerusi, ciap ada surat khabar cina lg...sy n cik roji duk sembang2 and sembang..dan si sarah plak...ce teka die wat ape?jeng..jeng..jeng...



sarah baca surat khabar cina...we all pn tak baca..cmne nk baca, tak paham tulisan cina..huhuhu...kelakar je la dak kecik sorang ni...lau die tak de..mmg sunyi la umah...
muuuuuuahhhhhhhhhh...dak kecik sarah nih...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...