Friday, March 4, 2011

Surat beranak

2 ari lepas sy ada terima notis minta dari kak mazlina. so bermakna tugas pertama as penjaga aset sekolah dah bermula..so, ape yg sy perlu buat?ummm...ikut ati mau simpan dlm fail je sbb sy tak tau pape pon bout aset ni, bout inventori la, stok la, harta luak tak luak la..mcm2..tp disbbkan rasa bertanggungjawab ke ats semua aset2 tue (cm aset sendiri plak..umah and aset sendiri tak de lg, tp dh ada aset 7blok bangunan sekolah nk kena jga..berserta segala aset sekolah..aku kaya..huhuhu), sy pon terus berjumpa ngan encik harun...

cik wanna : encik harun, sy dpt notis ni, sy nk kena wat per yer? kena wat surat beranak die kn?
encik harun : la, hang bukan sepatutnya dpt notis minta, hang punya yg ni, LO..sat g sy p photostat bg kt hang.
cik wanna : encik harun, ni yg nk kena isi dlm kew PA kn..isi dlm kew PA5 kn, pastu kena wat surat beranak kan..maknanyer lau ada 40 brg yg sama kena isi 40 kew PA5 la yer..
encik harun : eh, tak yah banyak2..dlm 1 borang kew PA5 tue hang isi jenis brng tu dah la, hang buh no siri tue smpai 40 no siri. sbb brg yg sama.
cik wanna : owh..ye ker..sy igt lau 40 brg yg sma, 40 kew PA5 borang kena isi..(SAMBIL TERSENGEH2 SEORG DIRI)

sebaik la tnya encik harun...lau ikut fahaman sendiri, wat 100 buah meja and kerusi sampai kt sekolah, jenuh nk isi borang 1,1...

1 comments:

Mohd Fadli bin Sulaiman said...

Bagus pengalaman ni. Satu borang untuk satu barang tu untuk Harta Modal (Kew PA 2) Klu inventori satu surat beranak boleh isi banyak..Kenangan mengajar aset dulu..hi..hi

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...