Saturday, March 19, 2011

JOIN CONTEST AKU KAYA

td masa dok blogwalking dr 1 blog ke 1 blog, tetiba singgah jap kt blog firdaus kasim and terbaca 1 entry yg sgt menarik iaitu JOIN CONTEST AKU KAYA..sape tak nk kaya kn...hikhik..dgn lajunyer terus g klik kt entry die dan terus berminat nk join contest neh...contest dr pemilik blog BOBIESTRORY..


tanpa membuang masa sy terus klik kt blog BOBIESTORY nih dan terus menstudy rule tuk join contest ni...
sape nk join leh klik kt cini..BOBIESTORY . lau nk klik kt gmbr header BOBIESTORY tu pun leh gak..bila u all dah klik, u all leh la study sndiri rule contest tue yer...

dlm rule tue ada 1 soalan gak ..soalan die tertulis cmni "kenapa ko baca @ TERbaca blog aku?"
so, jwpan dr sy..sy TERbaca blog BOBIESTORY ni coz teruja ngan contest die..contest aku kaya..sape tak nk kaya kn...adiah die tersgt lumayan dr contest yg b4 ni yg prnh sy join...ne tau lau mng leh wat tmbh duit beli LENS ZOOM NIKON KER...hehehe..bukan sbb tue je, sy kagum ngan owner blog nih..entry die leh dikatakan evryday die tulis....ada je idea die nk tulis entry...bulan march je pon smpai 46 entry, lau smpai 46 entry mean, dlm sehari smpai 2,3 entry la...caya lah...sy pon tak de idea nk tulis sbyk tue...=)


sape2 nk join contest ni meh ler join..sila klik disini BOBIESTORY

Hadiah : RM300.00 
Tarikh Tutup : 31 Mac 2011

ni sy nk tag puan wany tuk join contest ni jugak...


0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...