Saturday, February 25, 2012

selamat datang ke tepen si katek, si manja dan shetokin..

sy peminat kucing...maka, oleh kerana di rumah anak kucing hanya ada si bella sahaja dan kesiankan si bella xde kawan, maka sy telah mengambil adik-beradik angkat tuk si bella..diorang ni adalah 3 dari 8beradik anak si momot...actually, kucing-kucing ni sume adalah kepunyaan cik puan azuwani dan incik lan halim.

maka sy telah mbawa 3beradik ni dtg ke tepen...si katek, si manja dan shetokin...cam kelakar je tengok diorang lam kete ritu...jap ke depan, jap ke belakang, bila dah penat pakat amik tempat sorang satu tuk landing dan time to sleep now...hehehehe

sok genap seminggu diorang jadi orang tepen...semakin leh membiasakan diri dan semakin ligat berkawan, bermain ngan si bella..kalau dulu, xleh masuk langsung ngan si bella, siap shetokin leh tampar muka bella, tapi sekarang, dah leh tidur dlm sangkar bersama-sama, makan bersama-sama dan bermain bersama-sama...hopefully diorang ni sht selalu...jom layan pict..

sesi perkenalan si katek dan si bella...masing-masing sombong time nih..

si katek bermain straw..

si manje...

ni shetokin..paling aktif..ciap leh berdiri lagi..

si bella....

sekian saje entry kali ni..=)

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...