Friday, February 24, 2012

berjimba di bukit ampang

sebut je key el (KL), memang sinonim ngan jammed, memang sinonim ngan kesibukan orang ramai. kalau nk cari the peaceful place ngan view yg cantik, mesti orang xkn ke key el kn..kn..kn...

tapi lastweek ritu, sy telah berjimba bersama cik puan azuwani dan cik adik miera ke bukit ampang. kalau menjejakkan kaki ke key el, slunya akan berada di dalam key el atau di pinggir-pinggir key el tapi kali ni sy berada betul2 di atas bukit tuk menikmati permandangan seluruh key el...berjimba sakan di atas bukit ampang tu...on da way ke sana, trafic agak sibuk, almaklum je la kan, weekend..sume orang pakat sibuk nk kuar berjimba cam we all..hahahah

sampai di atas bukit ampang, 1 pemandangan yg cantik dapat sy nikmati, kami siap pekena laksa lg kat situ...tp menurut cik puan wanie, bukit ampang tu da xbest dah sbb dah crowded ngan orang menjual..sekali tengok cam pasar malam pon ada..sebab ramai sgt orang menjual ngan bunyi bising subwoofer peniaga lagi..adoiiiiiii....klu da bising, camne nk jd the peaceful place kn..kn..kn..tapi pape pon, view die sgt cntik...
special thanks to cik puan wanie kerana sudi bwk sy ke bukit ampang...=)


view yg sgt cantik tp bila di snap dgn menggunakan hp, jd xcantik plak...so, terpaksa cari pict dalam google search...




2 pict kt atas tu dari google search..cantik kn view dr atas bukit ampang...nampak 1 KL...

special thanks to cik puan wanie kerana menjadi tour guide yg sgt2 best...tq kakak...
tq jgk kpd cik adik miera kerana memeriahkan suasana...







0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...